Home PageCursus beeldhouwen

Cursus beeldhouwen

Volg bij ons een cursus beeldhouwen en maak helemaal zelf uw eigen beeldje. Bij ons kunt u verschillende soorten cursussen beeldhouwen volgen. Kiest u voor beeldhouwen in zachte steensoorten? Dan heeft u binnen korte tijd een mooi resultaat. Een cursus volgt u met zowel beginners als gevorderden. U leert zo niet alleen van de docent, maar ook van de mensen om u heen. Benieuwd naar een cursus beeldhouwen bij Beeldend in Steen? Lees hieronder meer informatie over onze mogelijkheden.

Cursus beeldhouwen volgen

Kosten cursus beeldhouwen

Een cursus beeldhouwen omvat 10 lessen van 2,5 uur, de kosten hiervoor bedragen €200,-. Tijdens de lessen krijgt u veel informatie over de bewerking, techniek, benodigde gereedschappen en steensoorten. Kosten zijn exclusief steen en gereedschap en inclusief koffie of thee in de pauze. U kunt zelf een steen meenemen of ter plekke kopen. Gereedschap kunt u huren voor €2,50 per les of zelf meenemen. Op de dinsdagochtend en –avond werken wij met zachte steensoorten in de werkplaats. U kunt er ook voor kiezen om een cursus beeldhouwen met harde steensoorten te volgen. Hierbij ontvangt u meerdere malen een blad met informatie die u in uw eigen map bewaart.

Binnen 2,5 uur een eigen beeldjeWorkshop beeldhouwen

Naast een cursus beeldhouwen kunt u zich ook aanmelden voor een workshop beeldhouwen. Kom gezellig met een groep langs bij onze werkplaats. Ook als individu kunt u de workshop volgen. Tijdens de workshop werken we met een zachte steensoort. Na 2,5 uur heeft u een beeldje gemaakt die u mee mag nemen naar huis. Weet u nog niet zeker of een cursus beeldhouwen bij u past? Dan is de proefles van 10 euro misschien wel wat voor u!

Beeldhouwen leren? Meld u aan voor de cursus beeldhouwen!

Wilt u leren beeldhouwen? De cursus vindt plaatst in de werkplaats van Steenhouwerij van Ommen aan de Regge 33 in Dronten. Aanmelden kan via info@beeldendinsteen.nl of info@steenhouwerijvanommen.nl. Vermeld ook alvast welk dagdeel uw voorkeur heeft. U kunt ons ook gerust bellen op 0321-325525. U ontvangt na aanmelding een factuur en kunt eenvoudig het geld voor een cursus beeldhouwen overmaken. Bent u van plan om gereedschap te huren tijdens de cursus beeldhouwen? De kosten hiervan kunt u contant per les betalen of in één keer overmaken.