Beeldhouwwinkel

Over beeldhouwwinkel Beeldend in Steen

Beeldend in Steen is een beeldhouwwinkel gevestigd in Dronten (Flevoland). Wij zijn onderdeel van Steenhouwerij van Ommen. Beeldhouwers kunnen al jaren terecht bij onze beeldhouwwinkel in Dronten. Naast de vraag voor natuursteen sokkels, kregen wij vaak de vraag of wij ook zachte steensoorten konden leveren. Denk hierbij aan speksteen, serpentijn en albast. Met onze beeldhouwwinkel denken wij aan deze vraag te voldoen.

Verkrijgbaar in onze beeldhouwwinkel

In een onze beeldhouwwinkel bieden wij u een grote collectie. Van steen tot gereedschap. U kunt bij ons onder andere terecht voor de volgende producten:

U kunt deze producten kopen in onze beeldhouwwinkel in Dronten. Woont u niet in de buurt? Dan kunt u er ook voor kiezen om de producten via onze online beeldhouwwinkel aan te schaffen (geldt niet voor stenen). Hieronder kunt u een groot deel van onze collectie vinden. De levertijd is in de meeste gevallen een week. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen voor vragen over de online beeldhouwwinkel en de bijbehorende levertijd.

beeldhouwwinkel

Bezoek onze beeldhouwwinkel in Dronten!

Wij nodigen u van harte uit om een langs te komen in onze winkel aan De Regge 33 in Dronten. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 uur ‘s ochtends tot 16.00 uur ‘s middags.Op zaterdag zijn wij gesloten.