Home PageBeeldhouwen

Beeldhouwen

Beeldhouwen is voor iedereen, jong en oud, maar beeldhouwen is een kunst op zich. Om op de juiste manier te beeldhouwen is er goed gereedschap nodig en de juiste methode. Veel mensen zien beeldhouwen als een perfecte hobby die ze kunnen beoefenen in hun vrije tijd. In het begin is het vaak lastig om de juiste methode te vinden. Na een paar weken is het al goed mogelijk om met de juiste techniek, prachtige beeldjes te maken.

beeldhouwen

Beeldhouw gereedschap

Voor het beeldhouwen op zich is goed gereedschap nodig. Wij verkopen in onze webshop en onze winkel in Dronten vele soorten beeldhouw gereedschap. Waaronder een beeldhouwbeitel, een beitelset, hamer en boog rasp. De beitelsets verkopen wij in verschillende uitvoeringen. Voor het beste gereedschap om te beeldhouwen moet u bij ons zijn. Bekijk onze webshop voor meer informatie en bestel direct de juiste producten.

Beeldhouwen in steen

Beeldhouwen in steen is het mooiste wat er is. Dit kan met vele soorten verschillende stenen. Het is mogelijk om met halffabrikaten te werken, deze zijn ook in de webshop verkrijgbaar. Ook beeldhouwen met de steen: Serpentijn, Albast of speksteen is erg goed mogelijk. Meer over beeldhouwen in spekstenen lees je hieronder.

beeldhouwen in steen

Beeldhouwen met spekstenen

Speksteen kopen doet u ook bij ons, wij hebben vele soorten spekstenen te koop in onze webshop. Met deze soorten stenen is het ideaal om te beeldhouwen. Ze zijn erg goed te bewerken en ze zijn verkrijgbaar in hardere en zachtere varianten. Beeldhouwen met vele soorten spekstenen is erg leuk en je kunt je energie hier goed in kwijt.

Cursus beeldhouwen

Beeldhouwen leren? Ook voor een cursus beeldhouwen kunt u bij ons terecht. Beeldhouwen is goed te leren voor iedereen die er plezier in heeft. Boek nu een workshop beeldhouwen bij Beeldend in Steen.