Workshop beeldhouwen met speksteen

Workshop beeldhouwen met speksteen

Home PageBeeldhouwenWorkshop Beeldhouwen

Workshop Beeldhouwen

 Workshops beeldhouwen op aanvraag

Beeldend in Steen aan de Regge 33 in Dronten is op aanvraag van klanten gestart met workshops beeldhouwen met speksteen. Het moment waarop de workshop beeldhouwen wordt gegeven bepalen de deelnemers in overleg met Beeldend in Steen. De workshops zijn bedoeld voor zowel groepen als individuen.

Speksteen is een zachte steensoort die zich heel gemakkelijk laat bewerken. Bijzonder aan de workshops beeldhouwen met speksteen is dat de deelnemers na 2,5 uur werken een zo-goed-als-klaar beeldje mee naar huis nemen. Normaal gesproken is een dergelijk resultaat niet mogelijk, maar omdat er gewerkt wordt met halffabrikaat speksteenvormen kunnen zowel beginners als gevorderden met een leuk beeldje huiswaarts keren.

Halffabrikaat speksteenvormen

De halffabrikaat speksteenvormen zoals dolfijn, eend, hart, ster, schildpad, en olifant zijn, na bewerking, ongeveer 10 centimeter groot. Aan de hand van geplastificeerde lijntekeningen en speciaal gereedschap werken de deelnemers aan een natuurgetrouwe detaillering. Groepsgrootte is per workshop maximaal 15 personen. Er kan zowel zittend als staand worden gewerkt. Tijdens de workshop beeldhouwen met speksteen is er voor de deelnemers in de pauze thee, koffie met iets erbij. Tevens kan er een rondleiding in de beeldhouwwinkel en langs de verschillende steensoorten worden gegeven.

Na afloop krijgen de deelnemers een leuk en toepasselijk presentje mee naar huis.

Kosten

€ 25,00 per persoon,
bij minder dan 6 personen vaste prijs € 150,0
(inclusief koffie/thee/koekje, halffabrikaat speksteen, gebruik klein gereedschap, bijenwas, presentje na afloop, gebruikte schuurpapier).

Opgeven en of meer informatie via 038-3312830 of info@beeldendinsteen.nl