Home PageBeeldhouwenDemonstratie Sculpture Block

Demonstratie Sculpture Block

Demonstratie gebruik Sculpture Block op donderdag 3 september a.s. van 19.00-21.00 uur.

Sculpture Block blokken

Sculpture Block blokken

Op donderdagavond 3 september zal de bedenker en producent van het vormgevingsmateriaal Sculpture Block een gratis demonstratie geven. Tijdens deze demonstratie zal Jan-Willem Krijgsman laten zien hoe eenvoudig dit mooie materiaal te bewerken is. Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag onder de begeleiding van de bedenker zelf.

Sculpture Block is een zeer licht en sterk materiaal om creatieve vormen mee te maken, met een blijvend resultaat. Iedere kunstenaar, 3D-vormgever en hobbyist geniet van de veelzijdige kwaliteiten van Sculpture Block.

In onze eigen werkplaats aan De Regge 33 krijgt u, onder het genot van een kop koffie, uitleg over het materiaal en de bewerking, kunt u vragen stellen, zelf aan de slag en zelf de veelzijdigheid van het materiaal ervaren.
Het materiaal is zeer geschikt als studiemateriaal voor beeldhouwers, houtsnijders, bronsgieters, maar ook voor kunstschilders, reclame-uitingen en als hobbymateriaal!
In onze speciale verkoopkraam kunt u alle gangbare maten blokken aanschaffen en zelf thuis verder aan de slag.

Bent u geïnteresseerd? Meldt u zich dan aan via info@beeldendinsteen.nl of telefonisch via 0321-325525, want het aantal deelnemers is beperkt.