Cursussen beeldhouwen

Beeldhouwcursussen voor gevorderen en beginners bij Beeldend in Steen in Dronten

Home PageBeeldhouwen

Beeldhouwen

Cursus beeldhouwen

Beeldhouwen in Dronten

Leren beeldhouwen? Beeldhouwen als hobby? Beeldend in Steen heeft verschillende mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Tijdens het beeldhouwen werken we met mooie en verrassende steensoorten zoals speksteen, albast en serpentijn.

De uit Dronten afkomstige ervaren beeldhouwer Ton Weerheijm begeleidt de deelnemers tijdens het beeldhouwen. Hij richt zich o.a. op de technische aspecten van het beeldhouwen. Vragen zoals; ‘welk gereedschap moet je gebruiken’ of ‘welke steensoort geeft het mooiste resultaat’, krijgen veel aandacht. In 10 ochtenden/avonden van 2,5 uur krijgt u uitleg en begeleiding, met als doel om een mooi kunstwerk naar eigen idee te maken.

Beeldhouwen voor beginners en gevorderden

De cursussen beeldhouwen voor beginners en gevorderden zijn in principe op dinsdagmorgen van 10.00-12.30 uur en dinsdagavond van 19.00-21.30 uur. Bij veel deelname kan er ook een cursus op woensdagavond starten. De cursussen vinden plaats in de werkplaats van de steenhouwerij aan de Regge 33 in Dronten. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen!

Wilt u eerst eens deelnemen om te bekijken of beeldhouwen uw ding is, kom dan naar de proefles op zaterdag voorafgaand aan de nieuwe cursus. Van 13.00-16.00 uur bent u welkom. Voor € 10,00 krijgt u een stuk speksteen, uitleg, informatie en koffie/thee.
U kunt zich voor de proefles aanmelden via info@beeldendinsteen.nl ! U bent ook van harte welkom wanneer u alleen wilt komen kijken!!

Beeldhouwcursussen      cursus beeldhouwen, beeldend in steen , dronten  leren beeldhouwen, beeldend in steen

 

Natuurlijk staat de koffie klaar voor de deelnemers en geïnteresseerden tijdens de lopende cursussen.

Meer informatie over een cursus beeldhouwen

Wilt u zich aanmelden voor de cursussen? Neem dan contact op met Beeldend In Steen. Dit kan telefonisch via 038-3312830 of per e-mail; info@beeldendinsteen.nl. Hier kunt u ook terecht voor alle informatie rondom de cursussen, workshops, kinderfeestjes en beeldhouwwinkel.