Home PageBeeldhouwcursus emmeloord

Beeldhouwcursus Emmeloord

Beeldhouwcursus Emmeloord

Bent u woonachtig in Emmeloord en wilt u een beeldhouwcursus volgen? Het kan bij Beeldend in Steen! Zowel beginners als gevorderden kunnen
bij ons terecht. Wij geven de beeldhouwcursus in Dronten, op slechts 20 minuten afstand vanaf Emmeloord. De cursussen vinden zowel op dinsdagmorgen als dinsdagavond plaats. Bij een groot aantal deelnemers verzorgen wij ook beeldhouwcursussen op de woensdag. Wilt u zich opgeven voor de cursus? Bel 0321-325525.

Proefles

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij onze beeldhouwcursus. Heeft u nog geen ervaring met beeldhouwen en wilt u weten of het iets voor u is? U kunt zich bij ons opgeven voor een proefles. Een proefles kost slechts €10,-. Voor dit bedrag ontvangt u van ons een stuk speksteen, uitleg, informatie en natuurlijk wat te drinken (koffie/thee).

Wat kunt u verwachten?

Ton Weerheijm verzorgt voor ons de beeldhouwcursus. Ton richt zich voornamelijk op het technische aspecten van het beeldhouwen. Heeft u bijvoorbeeld altijd al willen weten welke steensoort het mooiste resultaat geeft? Of wilt u weten welk gereedschap u het best kunt gebruiken? Dit soort vragen krijgen veel aandacht tijdens de cursus. Daarnaast krijgt u in 10 lessen van elk 2,5 uur begeleiding bij het maken van een mooi kunstwerk.

Route vanaf Emmeloord

Via onderstaand kaartje kunt u de route vanaf Emmeloord bekijken. Door op ‘meer opties’ te klikken, kunt u een gepersonaliseerde route vanaf uw eigen woonadres in Emmeloord maken. Op deze manier neemt u de kortste route om deel te nemen aan de beeldhouwcursus in Dronten.

Beeldhouwcursus nabij Kampen of Lelystad

Ook wanneer u in overige plaatsen woont nabij Kampen of Lelystad. Dan is de beeldhouwcursus op een mooie rij afstand. Voor een cursus beeldhouwen is het van Lelystad en Kampen, naar Dronten maar een kleine 20 minuten rijden. Wacht niet langer met twijfelen, maar neem direct contact met ons op, of boek een beeldhouwcursus.

beeldhouwcursus lelystad kampen